Synttärihulinaa ja parannettuja palveluita!Syksy tuo jälleen muutoksen tuulia myös meille Sisustuskorjaamoon. Syksyn aikana uudistamme sisustuspalveluitamme entistä selkeämmäksi ja paremmaksi. Lisäksi olemme avanneet asiakastyytyväisyyskyselyn, joka on avoinna aina marraskuun loppuun saakka.
Uutena sisustuspalveluna olemme jo julkaisseet KODINOPTIMOINTIHUOLTO -palvelun, jonka avulla sinäkin voit optimoida kotisi parhaaseen mahdolliseen kuntoon. Lue lisää palvelusta tästä.

Synttärihulinat jatkuvat koko lokakuun!
Viisi vuotis syntymäpäiviemme kunniaksi synttärihulinamme jatkuvat koko lokakuun ajan. Kun tilaat kotisiivouspalvelumme lokakuun aikana, tarjoamme sinulle pullakahvit Leipomo Puustellissa. Kotisiivouspalvelumme ovat saatavilla Pielaveden alueella ja tilauksen voit tehdä suoraan Tiinalle numeroon 044 033 7278 tai Jarille 044 722 2820.
Facebookissa on meneillään kaksi arvontaa, toisesta voit voittaa Tiinan arpoman siivoussetin ja toisesta uuden Kodinoptimointihuolto -palvelumme. Käythän siis osallistumassa! Löydät meidän osoitteesta www.facebook.com/Sisustuskorjaamo

Auttaisitko meitä parantamaan palveluitamme?

Meille asiakastyytyväisyys on ehdottoman tärkeää. Siksi haluaisimme nyt pyytää sinua vastaamaan asiakastyytyväisyyskyselyyn, jonka avulla pystymme kehittämään palveluitamme entistä paremmiksi. Kysely vie sinulta n. 5 minuuttia, joten vastaathan kyselyyn?

Kyselyyn pääset tästä:

ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELY 

Kiitos sinulle jo etukäteen!

Paula, Tiina ja Jari


Kommentit