Minulla oli unelma...
Viisi vuotta sitten elettiin jännittävää aikaa. Kädessä oli uunituore y-tunnus ja otsassa yrittäjän leima. Pitkäaikainen haaveeni yrittäjyydestä oli juuri alkamassa. Silti mukana oli myös pelko.

Olin vuosikausia haaveillut, että haluaisin alkaa yrittäjäksi ja tehdä työtä omalla tavallani ilman, että olisin siitä vastuussa kenellekään muulle kuin asiakkailleni ja itselleni. Olin haaveillut, suunnitellut, laskenut ja vielä vähän unelmoinut. Käynyt yrittäjäkurssin ja vielä vähän suunnittellut. Lopulta unelmasta oli tulossa totta. Silti takaraivossa pieni ääni sanoi, että entä jos et onnistukaan. Entä jos et osaakaan. Entä jos, entä jos..... Monta unetonta yötä on vietetty tuon pienen ääneen huutaessa päässä. Monta harmillista päivää vietetty miettien, että löydänkö minä ne oikeat asiakkaat. Soittaako kukaan? Ottaako kukaan yhteyttä? Asiaa ei sinällään helpottanut TE-toimiston virkailija, joka viimeistä työttömyyskorvauslappua viedessäni tokaisi: "Ai sä alat nyt yrittäjäks? No entä sit ku tää sun starttiraha loppuu, sit varmaan nähään taas?" Tuo lause jäi mieltäni kalvamaan viikoiksi. Ensin olin lausahduksesta jopa järkyttynyt. Miten voi virkailija sanoa noin?? Mutta lopulta v*tutus kääntyi voimaksi. Tuli sellainen palo ja näyttämisen tarve, että minähän näytän närhen värkit tuolle ja kaikille muille epäilijöille.

Onneksi olen näiden viiden vuoden aikana saanut huomata, että kyllä ne asiakkaat löytyivät. Ja minä osaan tämän homman. Vuosien varrella olen saanut kohdata kymmeniä koteja ja toimitiloja, ihania ihmisiä. Haasteita toki on ollut, niitä nyt tietysti elämässä on aina. Haasteet tuovat jännitystä päiviin ja saavat minut kehittämään itseäni ja opiskelemaan uutta koko ajan. Halu oppia ja kehittyä on ehkä yksi tärkemmistä piirteistä, mitä yrittäjällä täytyy mielestäni olla, koska kukaan meistä ei ole valmis eikä tiedä kaikkea. Täytyy kuitenkin olla valmis ottamaan asioista selvää ja kehittymään. Vain niin pystyy tarjoamaan asiakkaille parasta mahdollista palvelua.

On mahtavaa, että pystyn työllistämään itseni lisäksi kaksi muutakin ihmistä. Ja voimme toteuttaa juuri tuota unelmaa, joka minulla oli silloin viisi vuotta sitten. Eli olemme vastuussa vain asiakkaillemme ja itsellemme. Emme ole sidottuja mihinkään ja voimme tehdä niin kuin itse näemme parhaimmaksi. Pystymme tarjoamaan palveluita, jotka parantavat asiakkaidemme elämänlaatua ja tuomaan iloa, yksi koti kerrallaan. Lähes kaikista asiakkaista on tullut meille ystäviä. Jokainen heistä on meille tärkeä. Haluamme tehdä työtä ihmisenä ihmiselle - perheenä perheille. Nyt haluammekin kiittää jo näistä kuluneista vuosista ihan jokaista asiakastamme. Te olette meille korvaamattoman tärkeitä, ilman teitä ei olisi meitäkään. Joten KIITOS!


"Haluaisimme jakaa sinulle pienen kiitoksen:
Kun ostat pieneltä yritykseltä, et auta toimitusjohtajaa hankkimaan markkinoiden uusinta autoa tai kolmatta loma-asuntoa. Autat perheen äitiä tai isää viikottaisissa ruokaostoksissa, arkisessa elämässä ja laskujen maksamisessa. Autat pyörittämään yritystä, jonka tuotteita tai palveluita hankit.
Kiitos sinulle, että arvostat työtä jota teemme. Sinä asiakkaana olet tärkein ja sinua varten nousemme tekemään työtämme niinäkin aamuina, joina emme ehkä muuten jaksaisi. Kiitos!"
Tuntematon nettilähde.


Paula, Tiina ja Jari


P.S. Facebookissa meillä on suuri synttäririeha koko lokakuun. Luvassa mm. arvontoja ja tarjouksia, joten käy tykkäämässä ja osallistumassa! ;)

Kommentit