Vuosikatsaus 2016 sekä kurkistus tulevaan.

Hyvää Uutta Vuotta 2017!

Uusi vuosi ja uudet kujeet. Niin voisi tällä kertaa todellakin todeta. Aloitetaan kuitenkin pohtimalla mennyttä vuotta, joka oli omalta osalta todella työntäyteinen. Varsinkin nyt syksyn puoli osoitti, että yrityksen pyörittäminen ja opiskelu eivät todellakaan ole se paras yhdistelmä, varsinkaan kun molemmissa koittaa tehdä kaiken ja vielä vähän enemmän. (Mikäli et tiennyt, luen työn ohella sisustusarkkitehtuuria Savonialla aikuispuolella) Molempiin on silti niin kova palo panostaa, että sielu ei antanut periksi vähentää kumpaakaan työtä. Se, miten tämä ratkaisu vaikutti töiden laatuun selvinnee koulun osalta lähiaikoina kun kaikki numerot tulevat. Muutaman työjutun osalta aikataulut myös valitettavasti venyivät, joista olen asianosaisille hyvin pahoillani. Onneksi, jos näin voi ajatella, kyseessä on ollut "ei niin kiireiset" -projektit, joiden työstö alkaa vasta myöhemmin, mutta en silti itsekkään yhtään pidä aikataulujen venymisestä, sillä se luo valtavaa stressiä ja hankaloittaa elämää niin minulla itselläni kuin asiakkaillakin. Lisäksi olen saattanut unohtaa vastata sähköposteihin, mikäli näin on käynyt, olethan ystävällinen ja muistutat minua uudelleen? Ei todellakaan ole ollut tarkoitukseni olla epäkohtelias ja jättää vastaamatta, mutta ainakin yhden postin olin totaalisesti unohtanut ja näin ollen sähköpostin uumeniin unohtanut.

Miten vuosi muuten sitten meni? Sitä on jopa vaikeaa vielä sisäistää, niin paljon kaikenlaista vuoteen mahtui. Ainakin monenlaisia kehityksiä ja muutoksia se toi tullessaan. Olen saanut kohdata valtavasti uusia ihmisiä sekä tehdä erittäin mielenkiintoisia projekteja. Ehkä suurin muutos oli se, että syksyllä tein viimeisen vuoroni Kuopion Tapetissa ja Värissä myyjänä, koska päätin, että panostan kouluun niin paljon kuin vain pystyn, jotta saan sen käytyä mahdollisimman nopeasti loppuun. Koko vuoden olen pyrkinyt myös todella tietoisesti kehittämään Sisustuskorjaamon toimintamalleja sekä työskentelytapoja. Nämä ovat niitä kehitysasioita, jotka eivät välttämättä välity ulospäin, mutta tuovat merkittäviä muutoksia omaan työskentelyyni ja näin ollen niiden opettelu on myös tuonut omat lisähaasteensa mm. aikataulutuksiin sekä päivä- ja viikkorytmiin. Uskon kuitenkin, että nämä muutokset ovat jatkossa kannattavia ja tuovat mm. teille asiakkaillani lisäarvoa ja myös helpottavat omaa työskentelyäni kunhan saan uudet työskentelytavat sisäistettyä.

Myös henkilökohtaisella puolella vuosi toi jos jonkinlaisia muutoksia tullessaan. Suurimpana, kaiken pihanlaiton ja vanhan talon remontin ohella, päätimme keväällä, että menisimme tänä kesänä naimisiin. Niimpä järjestimmekin melko pikaisesti kevään aikana häät ja sanoimme toisillemme tahdon 16.7.2016. Ilman mahtavia kaasoja tämä ei todellakaan olisi onnistunut, joten suuri kiitos heille kaikesta avusta ja vaivannäöstä. Kiitos myös raudanlujat ammattilaiset: Jenni Rutonen Jenni Rutonen Designista sormuksista, Kiki Kameleontti meikistä ja kampauksesta sekä Uudistalo kauniista juhlapaikasta ja hyvistä ruoista. Kiitos myös kaikille vieraille, jotka teitte juhlistamme ikimuistoisen.Mitä tuleva vuosi 2017 sitten tuo tullessaan? Se jää osittain nähtäväksi, mutta luulen, että muutoksen tuulet puhaltavat monellakin tavalla edelleen. Ainakin kehitysidoita ja jopa pieniä laajennusajatuksia mm. palveluihin on ainakin kehitysasteella, niiden toteutuminen on vielä hieman kyseenalaista. Muutoksista suurin on varmasti se, että tarkoitukseni olisi jäädä nyt tammikussa ainakin osittain äitiyslomalle. Näin ollen voi olla, että mm. täällä blogin puolella päivityksiä ei välttämättä tule niin tasaisesti kuin niitä nyt olen pyrkinyt tekemään. Myös somen puolella, varsinkin facebookissa voi tulla hiljaisempi aika, ainakin nyt tammi-helmikuussa. Todennäköisesti tulen silti osittain jatkamaan työskentelyä myös äitiysloman aikana, joten jos sinulla on jokin projekti mielessä, johon haluat apua, ota toki yhteyttä vaikka sähköpostilla paula@sisustuskorjaamo.fi.

Muutama projekti minulla on vielä kesken ja ne teen pikapikaa loppuun, jonka jälkeen aion huilahtaa ainakin muutaman viikon. :) (tai mistä sen tietää, mitä nämä hormonimyrskyt vielä saavat aikaan... :D mutta tämä oli vakaa tarkoitukseni)


Joten oikein hyvää alkanutta vuotta 2017! Pysyhän kuulolla, emme mihinkään ole katoamassa... ;)Kommentit