Voihan Helsinki! Hurmaavia sisustuskauppoja Helsingistä.

Niinkuin perjantaina jo päivitin, käväisimme isännän kanssa viikonloppu lomalla helsingissä ihan vaan kaksistaan. Meillä ei ollut tällä kertaa mitään suunnitelmia eikä sovittuja menoja, olimme vaan ja teimme mitä huvitti. Perjantaina nyt ei ihmeitä ehtinyt, täältä kuopiosta kun tuota ajomatkaa tulee ihan mukavasti. Mutta lauantaina sitten kerettiin siitäkin edestä. Lähdimme heti aamutuimaan kaupungille kiertelemään ja katselemaan erilaisia liikkeitä ja kaupunkia ylipäätään.

Helsingissähän on tosi paljon kiehtovia kivijalkaputiikkeja, joissa saa kyllä kulutettua niin aikaa kuin rahaakin, jos haluaa. Me tuhlattiin tällä kertaa enemmän sitä aikaa. Olin etukäteen päättänyt, että haluan käydä ainakin Moko marketissa, Granitissa ja Aarteiden metsästäjät Suomi tv-sarjasta tutussa Olo-huoneessa. Lisäksi oli tarkoitus poiketa matkan varrella liikkeisiin, mitä vastaan tulee. Tässä teille listaa muutamista liikkeistä, joissa kävimme ja suosittelen lämmöllä sinuakin käymään!


MokoMokossa olen vieraillut jo useasti ja se oli opiskeluaikana Seinäjoella yksi vakkarikaupoista, joissa oli pakko käydä aika ajoin. (Silloin Mokoja oli vielä ympäri suomea.) Olen käynyt muutaman kerran Punavuoren Mokossa ja minusta se on kauppana tosi ihastuttava! Kaupassa on niin hyvä tunnelma, valtavasti katseltavaa ja vieläpä ruokaakin saatavilla! Tässä kaupassa voisi viettää vaikka puoli päivää aivan helposti.


Olo-huone


Olo-huoneessa oli pakko päästä käymään kun olen seurannut muutaman jakson Aarteiden metsästäjät Suomi -sarjaa, jossa kaupan perustajat ovat mukana. Sarjahan on aivan kauhea halppisversio noista jenkkiversioita, mutta tämän kaupan tytöt ovat aitoudellaan ehkä koko sarjan pelastus. (Hehän ovatkin Kuopiosta lähtöisin! ;D )
Kauppa oli tosi hurmaavaa! Aivan ihania lifestyle -juttuja; astioita, vaatteita, koruja ja sisustustuotteita. Jos asuisin Helsingissä, kävisin tässä kaupassa varmaan joka viikko!

Indiska on pitkäaikainen ihastuseni jo opiskeluajoilta. Kävimme Vaasan Indiskassa aina tyttöjen kanssa siellä vieraillessamme. Mutta hieman ehkä hämmennyin liikkeen uutta tyyliä. Ei se huono ollut, mutta ei sitäkään, mitä ennen. Toki vieläkin liikkeestä löytyi aivan ihania kattausjuttuja ja olisin halunnutkin ostaa meille ihanan joululiinan, mutta sopivaa kokoa ei ollut tarjolla. Niimpä tyydyimme ihailemaan tarjontaa. Ja ihanaa lattiaa, josta oli aivan pakko ottaa kuva :D

(isäntää hieman hymyilytti kun minun oli pakko saada kuva lattiasta.... mutta minkäpäs sille ammattitaudilleen voi... se vaan joskus iskee päälle... )


NougatTosi monessa sisustuslehdessä esillä ollut Nougat sattui matkamme varrelle ja poikkesimme sisään. Kyseessä on tosi hurmaava pikku kauppa. Ei ehkä aivan minun tyylistäni tavaraa, mutta kauppana aivan ihana! Lisäksi palvelu oli lämminhenkistä, kun sitä katsellessamme sivusta kuuntelin.


GranitGranit oli aivan uusi tuttavuus minulle. Olen nähnyt heidän mainoksiaan lehdissä, mutta käymään en ollut aiemmin päässyt. Toki olin tutustunut yritykseen myös nettisivujen kautta, mutta aika yllättävä valikoima erilaisia kodintavaroita sieltä löytyi. Granit oli vähän kuin Tiimarin ja Ikean sekoitus, joka tarjosi erilaisia pientuotteita keittiöön, säilytykseen, sisustukseen, toimistoon.... oikeastaan joka tilaan. Kannattaa ihmeessä poiketa!


Onko sinulla jotain vakkarikauppoja, joissa poikkeat aina? Heitä kommenttia tulemaan!Kommentit