Oppimassa uutta - Kukka ja hautauspalvelu Rosannan näyteikkunat uusiksi.

Niin kuin jo perjantaina facebookissa kerroin, minulla oli suuri ilo ja kunnia päästä Kukka ja haustauspalvelu Rosannaan tekemään näyteikkuna ja myymälänjärjestys muutosta yrittäjä Sanna Hiltusen kanssa. Jos et nähnyt juttua silloin tai et ole facebookissa, ensinnäkin pahoitteluni, että en kerennyt asiaa tänne blogin puolelle päivittämään. Videon voit katsoa tästä:
Yrittäjä Sanna Hiltunen on tunnettu ja arvostettu heidän liikkeensä Kukka ja hautauspalvelu Rosannan kauniista ikkunoista, jotka vaihtuvat aina vuoden aikojen mukaan. Olen itsekin monet kerrat käynyt ihailemassa Hiltusen käden jälkeä. Tänä syksynä minulla oli kouluprojektini puolesta mahdollisuus tarjoutua auttamaan ikkunoiden muuttamisessa syysasusta talviasuun ja samalla pääsin itsekin oppimaan näyteikkunoiden tekemistä kokeneelta ammattilaiselta. Sain myös tehdä toisen ikkunan lähes täysin, esineet vain olivat liikkeessä jo valmiina.

Näyteikkunat ovat mielestäni erittäin merkittävä osa yrityksen imagoa ja niillä voidaan vahvasti tuoda esille yrityksen ilmettä, yrityskulttuuria, tuotteita, palveluja ja muita asioita. Valitettavasti ainakin täällä Kuopiossa näyteikkunoiden somistukseen panostetaan aivan liian vähän, vaikka keskustassa onneksi vielä yrittäjiä ja erilaisia yrityksiä riittääkin. Mistä se johtuu, sitä en osaa sanoa, mutta luulen, että moni yrittäjä ei ehdi, osaa tai tule ajatelleeksi kuinka suuri merkitys näyteikkunoiden somistamisella on yrityksen menestykseen mm. asiakasvirran ja yrityksen imagon osalta. Näyttävät, mielenkiintoiset ja huomiota herättävät näyteikkunat kun saavat ihmiset pysähtymään, katselemaan ja tulemaan sisälle liikkeeseen. Huomasin sen itsekin aivan konkreettisesti kun kymmenet ihmiset pysähtyivät lauantai-iltana katsomaan meitä laittamassa ikkunoita ja maanantai aamunakin useat pysähtyivät ihastelemaan ja muutama ihminen poikkesi jo aivan sisälle asti liikkeeseen joulukukkia kyselemään.

Tässä muutamia kuvia liikkeen sisältä, Vuorikadun puoleisesta isosta ikkunasta, toisen puolen ikkunan kuvia en vielä ehtinyt käsittelemään, ne julkaisen sitten hieman myöhemmin. :)


Joulukukat eivät tosiaan ole vielä myymälään saapuneet, mutta aika kivasti saatiin jo tunnelmaa luotua, vai mitä olet mieltä? :)

P.S. Kukka ja hautauspalvelu Rosannan löydyt osoitteesta Vuorikatu 25, 70100 Kuopio.

P.P.S. Yrittäjä, haluaisitko sinä panostaa omiin näyteikkunoihisi ja lisätä näin asiakas- ja kassavirtaasi? Ota yhteyttä, niin tuumataan lisää!


Kommentit